Radnice Prahy 2 přichází s další podpůrnou iniciativou pro podnikatele a živnostníky, kteří byli dotčeni vládními opatřeními přijatými v souvislosti s výskytem koronaviru a vyhlášením nouzového stavu. Tentokrát se jedná o on-line poradenství z oblasti práva a z oblasti daní.

Podnikáte a nemůžete se zorientovat v současné legislativě? Znáte jako podnikatel svá práva? Víte, na jaké příspěvky a slevy máte nárok a jaké náhrady škody můžete uplatňovat? Odpovědi na tyto i mnohé další otázky můžete získat v on-line webináři, který pro vás Městská část Praha 2 ve spolupráci s advokátní kanceláří Pavelka, s. r. o., připravuje.

První on-line webinář se uskuteční ve čtvrtek 23. dubna 2020 od 9:00 hod. Zájemci se mohou hlásit již nyní na email: monika.schejbalova@praha2.cz a to až do naplnění kapacity semináře, která je v ideálním případě 10 osob. Pokud bude o akci zvýšený zájem, je radnice připravena vypsat další termín, o kterém budou občané informováni prostřednictvím webových stránek a sociálních sítí.

Tisková zpráva MČ Praha 2. Převzato.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..